Förord.

Ni kan hitta fler bilder i Galleriet. Här visas bara en bild per familjemedlem och en liten presentation.

Tomas.

Jag är född norrlänning. I Luleå för att vara exakt. Min familj valde att flytta ner till skåne pga jobben när jag var 5 år, dvs 1968. Sedan 1999 jobbar jag på Mactive i Helsingborg, ett IT-företag. Jobbar nästan uteslutande med Solaris och Oracle. Kolla in det via länken.

Petra.

Min förlovade, vars släkt bodde i Kattarp fram till i slutet på 50-talet, har återvänt hit tillsammans med mig 2001. Petra jobbar som instruktör inom städ & fastighet på Samhall i Ängelholm. Petra ser väldigt mycket fram emot hösten då vi skall ta vårat minsta nyförvärv, Bea, på valpkurs. Bea kom in på valpkursen på Helsingborgs Brukshundsklubb. Den 11/9 startar det.

Sazza.

Sazza är en tik av blandras med blandningen Labrador (50%), Schäfer (25%) och Golden (25%). Hon är född 980331 och har i många år varit blodgivare. För denna insats har hon fått ett diplom eftersom hon på detta sätt räddat livet på andra hundar. Hon har det mesta efter labben, matintresset, lusten att bada när som helst och överallt där det finns det minsta lilla vatten. På bilden är hon drygt 8 år.

Bea.

Vårt nyförvärv. Hon är av rasen labrador retriever (jaktlabbe).
Hon är född 15/4 i Norrköping hos familjen Orhagen. Den 22/6-2006 var det dags att hämta hem henne. Hon var då knappt 10 veckor. Vi ville inte ta hem henne förrän vi hade påbörjat vår semester. Här är några bilder på Bea och syskon inkl ägare när de hämtades. Vi är också med!!! På bilden nedan är hon nästan exakt 4 månader.

Bamse.

Bamse, vår äldsta katt. Han är kastrerad och har alltid tillgång till mat. En aning övervikt alltså. Han går in och ut som han vill genom kattluckan. Han hade en syster, snuttan, men hon försvann hösten 2005. Vi tror att räven tog henne. Inte ett spår efter henne någonstans. Nu har han dock fått en ny "syster".

Missy.

En riktig liten terrorist när vi fick henne. Snart blir det kalas för hon fyller 1 år 3/9-2006. Hon har visat sig vara en ypperlig musfångerska. Lite jobbigt bara när hon drar in dem i huset och inte tar kål på dem. En kväll fick vi in en hel familj näbbmöss.

Upp